Ytterligare något ljusare för Fellingsbro

Förra veckans marshallförsäljningsnotering låg på 456. Den senaste noteringen är 472! Därmed blir det ännu lite ljusare runt Fellingsbro kyrka vid lucia då alla marschallerna ska tändas.

Och det bästa av allt: än är det långt till lucia. Därmed finns det ännu tid att köpa ännu fler marschaller. ”Inköpslistor” för luciamarshallerna finns hos Hemköp, Mekonomen, Solhem, Sockenstugan och på Olofsborg.

Det finns väl ingen i vår socken som inte hört talas om våra fantastiska ”Knytgubbar”. Nu får vi snart börja tala om våra fantastiska ”Lyktgubbar”, d v s medlemmar i Fellingsbro Rotaryklubb, som ska tända alla marschaller.

Pengarna från marschallförsäljningen går till ungdomsidrotten i Fellingsbro. Därmed kan även den gå en ännu ljusare framtid till mötes.

About Arne Wikström 229 Articles
Arne är lantmästaren som blev journalist. Han har ett förflutet från b l a tidningen Land men är numera ordbrukare, bokstavsskötare och fårfarmare i Nyckelby vars fotbollslag (enligt Arne) spelar på Sveriges mest välskötta gräsplan.