Sportredaktionen på plats

Vår reporter Arne är glad över den nya sportredaktionen.

Vi på fellingsbro.se är glada över att kunna presentera vår nya sportredaktion!

På redaktionsmötet igår presenterades den nyskapade sportredaktionen bestående av Johnny Erixon, Kurt Skantz och John Martinsson.

Vi har fantastiskt aktiva sport- och idrottsföreningar med ett väldigt stort utbud. För att kunna bevaka detta utbud i vår socken behöver vi fler människor som kan tänka sig att hjälpa till med sportbevakningen. Vi ser gärna att du som är intresserad av att vara med hör av dig till oss!

About Elias ben Salem 250 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.