En strut kaRAMELler

Ni missar väl inte att Linde Symphonic Band och Stefan Jansson med gäster bjuder på En strut kaRAMELlerlördag den 20 april i Lindeskolans aula. Det hela är en innehållsrik och rolig hyllning till Povel Ramel, en av Sveriges absolut största ordekvillibrister.

Det är ett gediget gäng musiker som samlas och ger sina gäster en oförglömlig upplevelse. Det blir inte sämre av att åtminstone fyra personer har rötter i Fellingsbro socken och det är Stefan Jansson, tillställningens huvudperson med rötter i Spannarboda/Grönbo och från Fellingsbro: Ola Jansson, pianist, Johanna Kleber, solist samt Caroline Kleber som är i orkestern och dessutom sketchar lite.

Biljetter kan ni köpa på Tickster.

Om ni betalar på plats var då snäll och ha jämna pengar med er om möjligt. Det kostar 165 kr/biljett. Fribiljetter finns vid entrén för ungdomar under 15 år eller för ledsagare.

Det är en föreställning kl. 14:00 och en kl. 17:00. Entrén öppnar en halvtimme innan.

OBS! Lämna alla väskor hemma!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*