Årsmöte Seniorerna

Tisdagen 12 mars hade SPF Seniorerna sitt årsmöte i Ängebykyrkan. Ordförande Håkan Ahlgren hälsade cirka 60 medlemmar välkomna och förklarade årsmötet öppnat. Mötet inleddes med att Berit Pettersson höll en stämningsfull parentation över de sju medlemmar som under året lämnat oss. Därefter vidtog sedvanliga årsmötespunkter.

Årsmötesdeltagare.

Verksamheten under året som gått
Styrelsen presenterade en gedigen verksamhetsberättelse med fem resor, hälsobingopromenader, en friluftsdag, rullstolspromenader vid äldreboendet Ekgården, månadsmöten med varierande innehåll samt bemanning av Sockenstugan, som är en viktig del för den sociala gemenskapen. Föreningen har vid årets början 153 medlemmar.

Ny styrelse för 2024
Ordförande: Håkan Ahlgren
Vice ordförande: Bernt Larsson.
Kassör: Lena Lindh
Sekreterare: Ann-Gret Lundqvist.
Övriga ledamöter: Kerstin Forsberg, P-O Edstam, Göthe Widén.
Ersättare: Anita Fredriksson, Gunnel Dahlqvist, J-O Jönsson, Lasse Dammström.
Arbetsgrupper kommer att utses av styrelsen.

Underhållning
Leffe Palmroth och Bosse Saf stod för mötets underhållning och det svängde rejält när de tolkade många populära artisters låtar. Representerade fanns bland annat låtar av Ted Gärdestad, Lasse Berghagen, Elvis, Tina Turner och flera andra artister. I samband med detta bjöds också på smörgåstårta och god kaka som fikafixarna Lena, Margareta, Ingela och Marika ordnat med.

Leffe och Bosse rockar loss.

Äggsexa
Nästa sammankomst blir en äggsexa i Balsta på skärtorsdagen. Glöm inte att anmäla er till den!