Smakligt avslut

SPF Seniorerna har traditionsenligt tagit farväl av jul- och nyårshelgerna. Den 16 januari samlades ett 60-tal seniorer i Ängebykyrkan för att äta julgröt med ost- och skinksmörgås samt dricka en sista julmust för säsongen.

Jorma Ehnvik

Ordföranden Håkan Ahlgren hälsade alla välkomna och informerade om kommande aktiviteter och vårens program delades ut till de närvarande. Därefter underhöll Jorma Ehnvik med sång och eget ackompanjemang på dragspel och ett stort mått humor, vilket uppskattades. I pausen bjöds det på kaffe, kaka och godis.

Innan mätta och nöjda seniorer vände hemåt tackade ordföranden Ann-Mari, Britt-Marie, Kerstin och Majvor för god förtäring. Jorma tackades för underhållningen och deltagarna för att de kommit till julavslutningen.

Köksgruppen

De kommande aktiviteterna under det nya året välkomnades. Vid nästa möte den 6 februari kommer Folktandvården för att informera om munhälsan. Den 13 februari besöker seniorerna Volvofabriken i Köping för att få en guidad tur. Ytterligare information kommer senare.