Nu kör vi igång!

Den här fantastiska sidan för Fellingsbro har vilat i sin skönhetssömn ganska länge nu. Det är sådant som beror på omständigheter, ja, det där som kallas livet. Men jag tycker det är färdigvilat nu. Nu tycker jag vi ser till att få den här sidan att leva och frodas samt vara relevant igen. Initiativet och drömmen tar jag över från Elias ben Salem, som ska ha en stor eloge och många tacksamhetens tankar för den kraft och tid han lagt ned på denna sida när han försökt förverkliga sin vision om den bästaste hembygdssidan.

Jag fick frågan för ett bra tag sedan om jag inte kunde tänka mig att ta hand om fellingsbro.se. Och jag tackade ja – klokt eller inte får framtiden utvisa. Men eftersom livet kan vara litet tjockt ibland, så har det tagit sin rundliga tid att komma till skott. Men nu är vi (jag och mina tankar) redo. Redo för förändring, utveckling, uppdatering och information. Det ska bli så roligt att försöka få denna sida levande.

Och du är?

Vem jag är? En nyinflyttad västmanlänning, senast från Västerås. Men jag har varit närking en gång – och upplänning – och dalkulla – för att inte tala om 08:a. Lång och krokig har vägen varit hit, men nu – bosatt i ett litet hus i Rynninge tillsammans med en älskad sambo – känns det som att jag kommit hem. Och jag har – vad jag kan minnas – alltid varit en skrivande människa. Att fortsätta vara en sådan känns viktigt för mig. Är det sedan till nytta, glädje och nöje för andra människor, då börjar jag närma mig den bästa av världar.

Och tanken är?

Ibland kan det naturligtvis kännas som om Fellingsbro är den ort som Gud glömde, men så är bilden endast när den ses från utsidan. Från insidan är det faktiskt en levande bygd med många engagerade människor – med såväl drömmar som en krass verklighet. Jag hoppas kunna spegla alla sidor av dessa drömmar och denna verklighet på den här sidan. För att sidan ska kunna spegla bygden, verkligheten, historien (alltså sammanhanget), nuet och framtiden behöver jag faktiskt er hjälp. Jag är endast en och inser svårigheterna med att täcka socknen med ett nät av närvaro.

Så jag ber er – hör av er!

Om ni har ett evenemangstips, information om något som ska till att hända och ske, om ni har en åsikt, om ni har en vacker bild, om ni har idéer kring vad som ska publiceras här, om ni har en människa ni vill uppmärksamma – var då så snälla att höra av er till mig. Jag har ännu inte hunnit uppdatera kontaktuppgifterna på den här sidan, så medan sidan väntar på min omdanande energi ber jag er att mejla mig direkt till anna.fryxell(at)gmail.com.