Gör Fellingsbro till Sveriges mest upplysta socken!

Köp en marschall eller fler! Därmed är möjligheten stor att du medverkar till att Fellingsbro blir Sveriges mest upplysta socken! I alla fall den andra advent.

Varje år har Fellingsbro Rotaryklubb sålt marschaller som placerats ut vid Fellingsbro kyrka vid Lucia. Varje år innebär det att man sett ett fantastiskt stämningsfullt ”ljusspel” vid kyrkan. Då kyrkan är stängd kommer marschallerna i år att sättas ut utanför pastorsexpeditionen S:t Olofsgården, Doktorsvägen 6.

I år kommer marschallerna att säljas hos Lottis på Knutens hårvård Bergsvägen 39 och hos Solhems Handelsträdgård Bergsvägen 63. På dessa ställen kommer det att finnas listor där man får skriva upp hur många marschaller man köper. Varje marschall kostar 20 kr och den/de betalas samtidigt som man skriver in sig på listan i respektive butik.

Överskottet från marschallförsäljningen gör det möjligt för Rotary att stödja olika projekt i Fellingsbro och Frövi.

Vem eller vilka det blir i år? Det får vi se längre fram.

About Elias ben Salem 1550 Articles
Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som nu övergår till fellingsbro.se.