Bergslagens Loppishelg har öppet kl. 10-16 den 16-17 juli

Bergslagens Loppishelg 16-17 juli

Nu blir det loppishelg igen. Ett gyllene tillfälle att besöka intressanta ställen inte allt för långt från Fellingsbro socken. På bergslagen.se kommer följande information.

Kom till Bergslagen för årets bästa loppisrunda! Helgen den 16-17 juli fyller vi Bergslagen med loppisar för dig som gillar att fynda och återbruka, leta efter gömda skatter och hitta prylar som har det lilla extra. Loppisarna har öppet båda dagarna kl. 10-16 och du hittar dem med hjälp av vår loppiskarta. Fynda stort och passa även på att njuta av de vackra omgivningarna och äta gott våra kaféer och restauranger.

Res klimatsmart, fyll bilen med kompisen, partnern och barnen och ta dig tid att besöka platser du aldrig förr varit på. Hinner du inte allt du vill på en dag, övernatta på något av våra hotell, campingar eller herrgårdar.

Loppiskartan

På den digitala kartan nedan hittar du alla deltagande loppisar (ingen papperskarta i år).

Loppiskartan

På den digitala kartan nedan hittar du alla deltagande loppisar (ingen papperskarta i år).

About Elias ben Salem 1550 Articles
Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som nu övergår till fellingsbro.se.