Valborgmässofirande 2022

Hembygdsgården, Fellingsbro
Valborgsmässofirande kl 20.30 Brasan tänds och talet till våren håller Maria Andersson från Toije. Pensionärskören bjuder på vårsånger. Ishockeyföreningen FFIK sköter serveringen. Fellingsbro hembygdsförening.

Rockhammar
Rockhammar firar Valborgsmässoafton på Lustholmen, Rockhammar. Brasan tänds kl 19.30 och fyrverkeri blir det kl 21. Grillmöjlighet finns. Rockhammars IK.

Ullersäter
Den 30/4 kl 18.30 blir det traditionsenligt Valborgsmässo-firande i Ullergården. Vi samlas för fika och underhållning inomhus.
Fram emot 20-tiden går vi ut och tänder brasan.

I år är det lite extra roligt eftersom vi firar 10-årsjubileum som förening. Vårt första evenemang var just Valborgsmässofirandet 2012. Så det vill vi fira lite extra.

Vi bjuder på fika och varm korv till alla så långt det räcker.

Frövi
Valborgsmässoafton kl 16.30 firas våren med sång och musik. Frövifors musikkår spelar vårens melodier och Korskyrkans barnkör sjunger under ledning av Helena Balke.

Oscarsparken Lindesberg
Firandet börjar kl 20.45. Det blir sång och musik med Manskören Harmoni och esteter från Lindeskolan. Brasan tänds och vi får lyssna till vårtal. Lindesbergs kommun.

Det finns möjlighet att tända en mindre valborgseld vid hemmet för privatpersoner. Då är den som eldar själv ansvarig för att se till att elden inte sprider sig och att känna till om det råder eldningsförbud.

About Elias ben Salem 1460 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.