Kommunen på plats Ullergården fredagen den 29 april

Näst på tur med besök av näringslivs-utvecklare är Guldsmedshyttan, Ullersätter och Ramsberg.

Näringslivsutvecklare från kommunen kommer finnas på plats i kommunens olika servicepunkter för att prata om allt från företagande, landsbygd och allmänna utvecklingsfrågor! Sväng förbi och snacka lite! Du hittar oss mellan 10:00 – 16:00 på:

Råsshallen, 21/4
Ullergården, 29/4
Kulturcentrum Ramsberg, 5/5

Vi har amibtionen att finnas på plats på kommunens olika servicepunkter mer datum kommer längre fram!

About Elias ben Salem 1460 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.