VI SÖKER VOLONTÄRER som kan hjälpa till i ”butiken” i Sockenstugan i Fellingsbro

Där förvarar vi allt vi fått och samlat in till flyktingarna från Ukraina.

Vi behöver ett gäng som kan bemanna butiken några timmar per dag, några dagar i veckan när flyktingarna väl är på plats. Det handlar om att hjälpa dem hitta det de behöver, packa upp, sortera och inventera.

Vi är ett glatt gäng och du är varmt välkommen! Vi hålls på gott humör med kaffe och dopp som Hemköp Fellingsbro eller frivilliga bjuder på.

Anmäl dig i Sockenstugan eller kom förbi butiken. Sockenstugan ligger på Bergsvägen 20 i Fellingsbro och är bemannad måndag till lördag kl. 10-13 men vi finns ofta på plats även andra tider just nu. Var inte rädd för att ”rycka i dörren”.

// Ordförande Alida Malm och Sekreterare Mats Byrèn


Fellingsbro uppmärksammas av migrations- och integrationsminister Anders Ygeman på presskonferens den 18 mars 2022 om Ukraina- flyktingsituationen och nämns som ett av de goda exemplen när det gäller att välkomna flyktingar från Ukraina.

Länk till videoklippet

About Elias ben Salem 1460 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.