Se Spektakelteaterns föreställningar på YouTube

Missade ni Fredrik Cederborghs komedi ”Riddare-kandidaten” som Bergslagens Spektakelteater satte upp i somras? Eller vill ni se om den? Då finns möjligheten på Spektakelteaterns YouTube-kanal där ”Riddare-kandidaten” finns att se på en dator nära dig. Där finns även Spektakelteaterns tidigare uppsättningar – bland annat ”Pappersvalsen” som gavs sommaren 2019 i Frövifors Pappersbruksmuseum.

Du kan läsa hela artikeln på följande länk

Se Spektakelteaterns föreställningar på YouTube


About Elias ben Salem 1495 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.