Se vår vackra socken genom Gunnels kamera: Urval av foton från trakten under det gångna året.Urval av foton från trakten under det gångna året.

Foto: Gunnel Godulf

År 2021 är snart passerat. Gick igenom bilder fotade i år. Blev ett urval av foton från trakten häromkring sammanfogade till ett bildspel. När en tittar på dem så här känns det som att året gått så fort. Inte länge sen det var årsskifte.

Video: Gunnel Godulf
Foto: Gunnel Godulf
Foto: Gunnel Godulf
Foto: Gunnel Godulf
Foto: Gunnel Godulf
Foto: Gunnel Godulf

About Elias ben Salem 1381 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.