PRO Fellingsbro Julbord Pizzakväll

Foto: Sören Wester

Fint att få berätta om vad som händer i socknen. Sören Wester från PRO Fellingsbro informerar från två möten ett från gemensamt julbord och ett från en pizzakväll.

Ulf Helmer Foto: Sören Wester

Julbord den 11 december i Ekbackens samlingslokal.

Det var ett 50-tal medlemmar som deltog. Ordförande Stefan Pettersson hälsade alla välkomna och presenterade trubaduren Ulf Helmer, som framförde ett blandat program av Plura, Roy Orbinsson, Ulf Lundell m. fl. Julbordet bestod av massor med godheter, som den nykomponerade köksgruppen hade tillagat. Ett plus för den goda Janssons frestelsen! Efter kaffet, så var det dragning på skinklotteriet, med många glada vinnare.

Foto: Sören Wester

Torsdagen den 16 december.

i klubblokalen träffades ett 20-tal damer och herrar för en gemensam pizzakväll. Det bjöds på glögg och pepparkakor innan all beställning var klar. Stefan Pettersson hade fixat en frågesport med 12 stycken kluriga frågor, där Irene Jakobsson vann med 10 rätt. När sedan pizzorna levererades blev det ganska tyst i lokalen (maten tystar ju munnen). Kvällen avslutades med lottförsäljning av Stefan, som också önskade oss alla en GOD JUL.

Nästa träff är den 12 januari nästa år i Ekbackens samlingslokal. Då serveras julgröt och skinksmörgås samt underhållning av Pensionärskören.

About Elias ben Salem 1495 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.