Luftstridsskolans/Flygskolans – JULGRANSFLYGNING passerar Arboga 13.47 13 december

Formationsflygning i form av en julgran genomförs normalt i december varje år. Det är Försvarsmaktens flygflottiljer som genomför flygningarna för att öva formationsflygning men också för att visa närvaro på platser där Försvarsmakten inte syns så ofta.

https://www.forsvarsmakten.se/sv/aktuellt/uppvisningar-och-evenemang/julgransflygningar/

Tyvärr passerar flygningen inte socknen men passerar Arboga. Vi har en stor fördel i Fellingsbro att vi har nära till många intressanta ställen.

About Elias ben Salem 1460 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.