Fotografera Ditt Lindesberg – ny fototävling på temat ”Glöd och gemenskap”

Fotografering intresserar många i Fellingsbro. Kanske kan följande från LindeKultur locka någon att vara med i tävlingen. Kulturen är det området som varit bäst i arbetet med att integrera Lindesbergs kommuns alla delar och därmed stärka kommunens varumärke.

Vad betyder Lindesbergs kommun för dig – och hur vill du förmedla den känslan i bild? Välj ut din bästa bild och delta i Fotografera Ditt Lindesberg – en fototävling för alla fotointresserade. Temat för tävlingen är ”Glöd och gemenskap” som är de övergripande ledorden i Lindesbergs platsvarumärke ”Lindesberg – Bergslagens själ”.

Tävlingen arrangeras av två föreningar (Lindesbergs Fotoklubb och Lindesbergs Konstförening), två kommunala verksamheter (Kulturenheten och Kulturskolan Garnalia) samt ett företag i branschen (Elon Bild & Ljud Lindesberg) med stöd av nyhetskanalen LindeKultur – ett konkret exempel på ”glöd och gemenskap” i Lindesbergs kommun.

Hela artikeln finner du på följande länk.

​Fotografera Ditt Lindesberg 

About Elias ben Salem 1022 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.