Fellingsbro Rotaryklubbs besök hos travtränaren Åke Lindblom

Måndag den 28 september besökte Fellingsbro Rotaryklubb med gäster travtränaren Åke Lindblom och hans paradis för hästar på gården Gröndal i Arboga. Rotarys president Alida Malm informerade om besöket på Facebook som följer.

Klicka på f till höger uppe i bilden som följer så kommer bilderna upp.

Ikväll har Fellingsbro Rotaryklubb besökt Åke Lindblom och hans paradis för hästar på gården Gröndal i Arboga. Åke…

Publicerat av Rotary Fellingsbro Måndag 28 september 2020
About Elias ben Salem 941 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.