Den omställda pilgrimsvandringen

Bild från Pixabay

I Näsby Fellingsbro församlingar senaste församlingsblad kan man läsa om pilgrimsvandringen som vi presenterar här. På deras hemsida kan man också få aktuell information där man bland annat kan läsa om förändringar i aktiviteter som hänt vilket kan vara speciellt bra nu i coronatider.

Vandringen ordnades för 14:e året, men i år blev det annorlunda med tanke på pandemin. Annorlunda på så sätt att vi inte kunde sova över i kyrkor och församlingshem och därför inte kunde röra oss från en kyrka till en annan, inte heller äta underbara middagar tillsammans på kvällarna. MEN vi kunde vandra! ☺ Och trots att många trogna medvandrare saknades, slog vi ”rekord” med 48 olika deltagare. De flesta hade aldrig vandrat med oss förut, men var väldigt positiva efteråt. Några vandrade alla dagar, de flesta en dag. Från våra två församlingar var vi sammanlagt ett tiotal.
Temat, ”Vart är vi på väg?-Hur skapar vi en hållbar inre och yttre miljö?”, berördes på olika sätt i de dagliga meditationerna, i söndagens gudstjänst hemma hos Bertil och Birgitta i Krämplinge och i den avslutande gudstjänsten i Näsby kyrka. Förhoppningsvis bär tankarna frukt i vår fortsatta pilgrimsvandring genom livet.
När du läser detta är vi troligtvis på väg att utvärdera och planera för nästa års vandring. Välkommen med!

Läs Näsby Fellingsbro församlingars senaste församlingsbladet här!

About Elias ben Salem 941 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.