CHILI – för tonåringar och unga vuxna

Hela gänget cyklade vilse på sommarens läger. Eller?

Ängebykyrkan har många aktiviteterna. Förra gången skrev vi om smaj för barn 7-12 år.  Nu kommer turen till tonåringar och unga vuxna. Pastor Mats Byrén, Ängebykyrkan säger:

Chili vill vara ett schysst häng förungdomarna De flesta fredagskvällar samlas man i Ängebykyrkan och pratar om livet, leker, sjunger eller gör någon speciell aktivitet. Allt som oftast hänger man också med folk från Linde, Hällefors, Frövi och Örebro.

Mer information kan man få genom att kontakta Robert Kayongo: 076-230 19 06, kayongorobert38@yahoo.com

About Elias ben Salem 941 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.