Ljuva 50- & 60-tal Minnesskatt på idrottsplatsen Fellingsbro

Foto: Kurt Skantz
SPF Fellingsbro bjöd onsdagen den 2 september åter på en tillbakablick på en tid som varit. Emma Andersson från Vuxenskolan engagerade deltagarna att berätta om upplevelser de själva minns.

Hon började eftermiddagen med att läsa upp inskickade minnen från 50-  och 60-talet som handlade bland annat om minnen från barndomen, skolan och att komma in i arbetslivet. Musik från den tiden dök upp som kampen mellan Tommy Steele och Elvis Presley.

Fler bilder som Kurt Skantz har tagit.

Föredragshållaren Emma Andersson till höger
Foto: Kurt Skantz
About Elias ben Salem 908 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.