Musik i sommarkväll Fellingsbro kyrka torsdag 30 juli 19.00

Från Näsby Fellingsbro församlingars senaste församlingsblad:

”Jazz på svenska och andra språk”.
Jan Allan (trumpet) är en av de absolut största inom svensk jazz. Fredrik Olsson (gitarr) är mycket verksam inom svenskt jazzliv och tillbringar en stor del av året på turné med The Glenn Miller Orchestra, Scandinavia samt med egna bandet New York Jazz Exchange.
Mats Dimming (kontrabas) är verksam i ett stort antal konstellationer inom jazz och folkmusik. 2018 släppte han solobasskivan Gunilla. De bjuder på lyriska tolkningar av svensk jazz signerad Bengt Hallberg, Jan Johansson, Georg Riedel, samt evergreens från den amerikanska sångboken.

About Elias ben Salem 858 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.