Se vår vackra socken genom Gunnels kamera: Blommor till er alla

Bild: Gunnel Godulf


Efter några dagar med mycket varmt och soligt väder så varnades för att det på eftermiddagen tisdagen den 16 juni skulle komma regn och åska. Så jag gick ut en sväng på förmiddagen med kameran för att få några bilder på aklejor och rhododendron. Det kom några regndroppar medan jag var ute.Kontrasten blir uppenbar när jag var ute en sväng på morgonen torsdagen den 18 juni för att fånga dimman på bild. Fortfarande är det endast en liten vattenmängd i kanalen..


About Elias ben Salem 1204 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.