Matbanken är öppen!

Bild från Pixabay

Från Näsby Fellingsbro församlingars senaste församlingsblad:

Efter att ha prövat på ett par veckor vill vi nu meddela att Matbanken är öppen! I St Olofsgården måndagar kl. 15:30 (sommaruppehåll 6/7-17/8) och i Näsby församlingshem onsdagar kl. 15:30 (sommaruppehåll 8/7).

Matbanken är ett samarbete mellan Näsby-Fellingsbro församlingar och Hemköp i Fellingsbro samt ICA Näsbyhallen i Frövi. Församlingen tar hand om matsvinnet från respektive affär och delar ut till människor som behöver ett litet tillskott till matkontot. Eftersom vi inte vet hur mycket vi får är det alltid först till kvarn som gäller, men vi försöker fördela maten så rättvist som möjligt. Varje mottagare får underteckna ett dokument om eget ansvar vad gäller matens färskhet, allergier etc.

Välkommen att hämta mat om Du behöver!

About Elias ben Salem 1204 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.