Nu kan du anmäla dig till årets sommarlovsaktiviteter

Bild från Pixabay

Nu är det fritt fram att anmäla sig till årets sommarlovsaktiviteter. I år erbjuder Lindesbergs kommun både nyheter och tidigare favoriter.

Listan är lång på saker att göra i Lindesberg under sommaren. Och nästan allt är gratis. Simskolor, cirkusskola, ridläger, travläger är favoriter som funnits med sen tidigare. Vi erbjuder hela tre övernattningsläger i Kloten.

Nyheten för i år är ett läger i Kloten för familjer med ensamstående föräldrar. Där får deltagarna möjligheten att hänga tillsammans som på semester i en hel vecka.

Senast uppdaterad 2020-05-01

About Elias ben Salem 813 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.