Lite styrketräning ger mycket resultat

2010 började motionsövningarna med enkla övningar. Film: Kurt Skantz
2010 startade Sune och Karin Fridman gymmet för oss lite äldre som kanske hade mer erfarenhet än fysisk förmåga. I samtal med Fellingsbro Kraftsportsföreningen fick vi möjlighet att två dagar i veckan för en blygsam summa få tillgång till lokalerna med alla redskap som fanns.

Med lite hjälp från Kraftsportklubben lärde vi oss så småningom att träna på rätt sätt som inte alltid var så lätt. Det har på tio år sikt blivit betydligt flera och nu har Alf och Ann-Gret Lundqvist med Ove Hellström tagit över ansvaret att administrera det hela.

 

Självfallet är huvudsyftet att stärka kropp och själ. Det senare förstärks dessutom av allt prat emellan övningarna. Det är så lätt när man har motionsredskapen hemma att man skjuter på det med tankar som att jag kan göra övningen lite senare. Jag måste först …….

Är du mer ambitiös så har vi idag Crossfit Fellingsbro i Oppboga

 

 

Fullsatt mars 2020 trots att tiderna har utökats. Foto: Elias ben Salem

 

 

 

 

About Elias ben Salem 935 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.