Inbjudan till Landsbygdsseminarium i Ramsberg

Från Lindekultur har vi fått följande information.

Måndag 2 mars kl 18:30 bjuder Lindesbergs kommun och Kulturreservatets Folkhögskola in till ett landsbygdsseminarium med rubriken ”Bygga by – Föreningslivet som kraft för lokal utveckling” i Församlingsgården i Ramsberg.

”Välkomna till ett seminarium som sätter byarna i fokus. Vad är viktigt för en levande by? Hur skapar vi bra förutsättningar? Hur tänker vi om relationen mellan centrum och periferi? Hur samarbetar vi? Vi möts i ett samtal som bygger på delaktighet, inspiration, förslag och reflektioner. I fokus: samarbete, perspektiv, engagemang, finansiering och föreningslivets betydelse för framtiden”, skriver Lindesbergs kommun i inbjudan.

Seminariet arrangeras av Kulturreservatets Folkhögskola i samarbete med Lindesbergs kommun. Seminariet hålls i Församlingsgården i Ramsberg den 2 mars kl.18.30. Begränsat antal platser, anmälan krävs via e-post till naringsliv@lindesberg.se – se inbjudan nedan. Vid större intresse än det finns platser så anordnas ett andra seminarium!

Vill du ha större bild på informationen nedan är det bara att klicka på den.

 

 

About Elias ben Salem 858 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.