Vinterspår i Ängebykyrkan

Ängebykyrkans församling Hemvägen Fellingsbro

Konst, musik och soppa i Ängebykyrkan

När Vinterspår för första gången drar in i Ängebykyrkan erbjuds besökarna något för både kropp och själ.

– Vi har pratat många gånger om att vi kanske borde vara med, men i år föll bitarna på plats, säger Mats Byrén.

– Vi är glada över att kunna erbjuda utställningar med fyra konstnärer, varav tre är boende i socknen och medlemmar i församlingen.

Det är en bred utställning, men måleri av Carin Nystedt Andersson, boende i Toije. Ingegärd Dackerud, Finnåker, visar sina konstfulla vävda mattor och Robert Kayongo ställer ut fotografier, bland annat tagna i Afrika.

– Vi är också stolta över att få presentera glasblåsaren Anna Höggren från Glanshammar. Hennes konst har ställts ut bland annat i Japan, Slovenien och Storbritannien. Och nu i Fellingsbro!

Håkan Isacsson

Utöver konstutställningen kommer även Håkan Isacsson att finnas på plats både lördag och söndag. Mest känd för fellingsbroarna är han kanske som ledare för Hampe Gospel, men nu finns han på plats som soloartist med ett omväxlande program.

Under både lördag och söndag kommer det att finnas möjlighet att äta soppa-med-bröd och fikabröd, allt lagat från grunden.

– Det är glädjande att socknen erbjuder så många olika utställningslokaler och att vi får vara en av dem, säger Mats.

– Vi hoppas det kan locka lite utsocknes till Fellingsbro. Så bland annat för deras skulle håller vårt Loppis på Södra Banvägen öppet både lördag och söndag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

About Elias ben Salem 858 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.