Nytt företag Stig Mylfalk – Foto och Presenter

 

En positiv utveckling kan skönjas när nya företag kommer till Fellingsbro Det senaste är Stig Mylfalk – Foto och Presenter.

 

Den ljusa bilden visar fullmånen innan solen hade gått ner helt.Två dagar senare togs nästa bild
Kom gärna in i sockenstugan.

 

Vid besök i sockenstugan har Stig Mylfalk två fotografier på Fellingsbro kyrka med sig och han  säger:

– De är tagna vid fullmånen i Januari och två dygn senare då månen visade sig mer än två timmar senare på dygnet. Månen har stark dragningskraft på fotografer men många andra känner också av den kraften på olika sätt.

– Fotointresset väcktes när jag fick en lådkamera av min far vid 7 års ålder. Bildintresset har alltid varit större än läsintresset och naturen bjuder på så mycket bilder.

– Datorernas intåg gör också att fotograferingen kan koncentreras mera på själva bilden och mindre på framkallningstekniken.

 

 

Företagets produkter finns på nätet men kan beskådas och köpas i Sockenstugan redan nu. Mer information finner du på följande länk

stigmylfalk.se

 

 

 

 

 

 

 

 

About Elias ben Salem 750 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.