Det finns fler orter än Lindesberg i kommunen

Det finns fler orter än Lindesberg i kommunen är rubriken på en insändare som Carina Skoog-Holmstedt gjorde i Nerikes Allehanda den 4 januari.

Den har uppmärksammats av väldigt många i Fellingsbro som säger att det är precis vad de själva tycker. Efter samtal med Carina från Frövi så säger hon återigen:

– Vad är det för fel på politikerna i Lindesberg? Fattar de ingenting?

Att ni helt och hållet vill stänga all verksamhet i Fellingsbro och helst i alla samhällen i Lindesbergs kommun, det har vi redan förstått. Och att alla våra skolpengar ska hamna i Lindesberg och era skrytbyggen av till exempel en vårdcentral med fasad i lärkträ har vi också fattat! Och den löjliga uppgrävningen av Flugparken (som ingen verkar förstå varför den ska göras om) gör att man tror att det finns obegränsat med pengar i vår kommun! Men, nu ska som vanligt de äldre och barnen få betala för ert totala vettlösa sätt att bara ösa ut pengar på byggen. Tycker ni verkligen att det känns bra att stänga fritidsgårdar, skära ned på personal i äldreomsorgen med mera?

Otroligt, de går på knäna redan nu. Lever ni i samma verklighet som vi andra?

Vi är bland de mest belånade kommunerna och ni fortsätter att lägga miljoner på byggen som ni tror ska få folk att flytta till Lindesberg. Men, det viktiga i alla kommuner, städer och samhällen är att människor trivs och känner att politikerna behandlar alla lika! Det är till exempel helt ofattbart när Fellingsbro inte kunde få blommor i några krukor men Lindesberg hade flera hundra planteringar som till och med stod i dubbla rader. Ni borde skämmas!

Vad stod det på valplakaten? Lika för alla i kommunen! Pyttsan!

About Elias ben Salem 861 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.