Omtanke – Låt dina kläder få ett nytt liv

Kyrkoherde Kristin Kalmelid Näsby Fellingsbro församlingar säger:

– Att dela med sig av det någon annan kan behöva eller få del av någon annans omtanke

I Näsby församlingshem i Frövi och i S:t Olofsgården i Fellingsbro finns sedan länge möjlighet att få del av begagnade kläder.Just nu frågar många efter regnkläder – framförallt till barnen. Därutöver tar vi gärna emot kläder och skor för barn och vuxna och är alltid glada över bebiskläder och barnvagnar.Vänligen observera att vi endast tar emot rena och hela klädesplagg!Kontakta Aidin för mer information: 0581-378 67Tack så mycket till alla som donerar och har donerat tidigare!

 

Nya besökstider fr.o.m. 3 december 2019

Pastorsexpedition

St Olofsgården, Doktorsvägen 6, 732 71 Fellingsbro
Besökstid: Torsdagar kl. 10-12

Församlingskontor

Församlingshemmet, Centralvägen 90, 718 31 Frövi
Besökstid: Tisdagar kl. 10-12

Behöver du besöka pastorsexpeditionen eller församlingskontoret någon annan tid var god ring under telefontid och boka med Anette.

Telefontider

tel 0581-378 50:

Måndagar kl.10-12 och 14-16
Tisdagar kl.10-12 och 14-16
Torsdagar kl.10-12 och 14-16

About Elias ben Salem 621 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.