Varmt välkommen på näringslivsfrukost

Du som är företagare eller intresserad av näringslivet i Lindesbergs kommun är välkommen på frukostar sista torsdagen i varje månad.

Det här är ett ypperligt tillfälle att skapa kontakter och få inblick i kommunens näringsliv och möjlighet att påverka den.

Nästa är torsdagen den 28 november klockan 07:30 – 09:00 på Lindesbergs Stadshotell.

Maja Cardell från Länsstyrelsen berättar om företagsam landsbygd och hur de tillsammans med Nercia AB kan erbjuda företagare på landsbygden anpassad rådgivning inom ekonomi och digitala medier. Denna morgon får vi också två stycken företagspresentationer: Julia Ardesjö, J.A Trappsnickeri och Peter Eriksson, Rejmes. Vi får även höra Rektor Torkel Freed presentera Fellingsbro Folkhögskola, Linde citys olika jularrangemang och så blir det såklart en uppdatering på det kommunala läget.

 

Anmäl dig via www.lindesberg.se/frukost senast onsdagen den 27 november 12.00.
.
About Elias ben Salem 621 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.