”Vi hade inte tråkigt en sekund!”

Vägkyrka

Fellingsbro kyrka blev under två sommarveckor Vägkyrka till både pastoratboendes och utsocknes glädje. Ett flertal volontärer såg till att kaffebordet ständigt var dukat och att alla besökande kände sig välkomna. Gästerna kom mer eller mindre hela tiden så vägkyrkovärdarna behövde inte tröttna på uppgiften.

Guidning

Barnen letade kycklingar och som vuxen kunde man få en guidning. Andakt hölls varje dag och vid två tillfällen musikandakter. Så här i efterhand kan vi säga att Vägkyrkan var en fullträff!

Läs gärna Församlingsnytt
About Elias ben Salem 700 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.