SPF Ost och vinprovning

Uppifrån brieost, följt klockvägen avgetost tallegio, sörmländsk ädel, Guyere och Manchego.

Fredagen den 27 september hade SPF ost och vinprovning på Olofsborg. Eva Dahlén från Anns ost berättade lite om upplägget. På tallrikarna fanns ett antal ostar av olika karaktärer. Till det serverades  kex, marmelad och päron + paprika.. Rött, vitt och portvin  fanns ifyllda. Eva berättade om de olika ostarnas karaktärer och att deltagarna skulle känna efter hur vinerna och ostarna smakade tillsammans. Många förundrades hur väl portvin passade till alla ostarna.
Det blev mycket prat och stämningen var på högsta nivån.

 

About Elias ben Salem 700 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.