Scenkonst i Fellingsbro socken

Scenkonst utanför tätort är en riktad satsning med syfte att stärka och utveckla de ideella krafter som verkar på landsbygden, få deras lokaler att bli aktiva kulturella mötesplatser samt öka möjligheten att ta del av professionell scenkonst på mindre orter.

Under hösten 2019 är 13 arrangemang inplanerade på bygdegårdar, folkets hus och samlingslokaler på olika platser i Örebro län.

I Fellingsbro socken hittar du

Görel Crona

SELMAS SAMLADE VREDE
Lördag 26 oktober kl 19:00 ges föreställningen ”Selmas samlade vrede” med Görel Crona i bygdegården Ullergården i Ullersätter.

En monolog som visar en annan bild av Selma Lagerlöf än den vi är van vid. Vi möter flickan, studenten, författarinnan som är beredd att göra avkall på allt – utom att skriva.

Kontakt 070-723 61 67

 

 

STENAR I FICKAN
med Sundborns teater i Sveaborgs bygdegård (Spannarboda) söndag 6 oktober kl 15:00

Vad händer när det stora filmbolaget kommer till en liten ort för att spela in film. Vems berättelse är värd att berättas? Allvarligt roligt om vägen till självkänsla för den lilla människan i periferin.

Kontakt 073-046 16 01

 

 

About Elias ben Salem 700 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.