MAGAZIN24

När kommer MAGAZIN24 i brevlådorna?

Många i Fellingsbro har varit förundrade över utgivningen av tidningen. Sören Wester har mejlat till chefredaktören för MAGAZIN24 Björn Blomgren med följande fråga ”Är det sant som tidningsbudet sa att det bara ska bli utdelning av Magazin24 varannan vecka på landsbygden ex.vis Fellingsbro. Det har ju varit lite si och så med utdelningen tidigare, så vi är ju ganska vana med periodisk utdelning. Hoppas på en positiv lösning, så vi får tidningen VARJE vecka även i fortsättningen.”

Till svar får han ”Ja, det är sant. Ledningen har tagit beslut om ändrad utdelning i bland annat Fellingsbro. Där kommer nu bara våra stornummer.”

Idag den 11 september låg numret i brevlådorna.

När fellingsbro.se  kontaktar Björn så bekräftar han det:

– I Fellingsbro kommer från och med nu bara våra stornummer. Fram till jul är det planerat stornummer. Nästa tidning ska komma 25 september.

About Elias ben Salem 700 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.