Höstmarknaden på Olofsborg fyller tio år

Höstmarknad 2018

I år är det fler utställare än någonsin till den 14 september.

 

När fellingsbro.se talar med Birgitta Bartoft säger hon:

– Det såg lite mörkt ut ett tag med anmälda utställare men nu har vi 15 utställare. Det kan bli lite trångt.  En del har varit med flera gånger som Inger Kjerling, Furuhills Bigård, som kommer att visa upp sin berömda honung och Rotary som ivrigt vill få hjälp med att pryda uppfarten till kyrkan med marschaller på lucia. Mycket härodlat  och producerat kommer att finnas från fårskinn, ull, tovat, virkat till hembakat hårt bröd och fläderblomssaft.

– Enligt väderleksprognoserna ska det bli bra väder på lördag. Med andra ord så passa på och kom och mingla, träffa goda vänner och köp det du kanske inte absolut behöver men kanske  ger livet ett litet lyft.

About Elias ben Salem 613 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.