Invigning av nya spåret på käglan lördag den 10 augusti 11:00

Med gemensamma ansträngningar går allt lättare. Foto: Christine Andersson

Lördagen den 3 augusti var frivilliga uppe på Käglan och gjorde de sista arbetena på det nya motionsspåret. Till hjälp hade de 3 stycken fyrhjulingar och en lastare.

Orienteringsklubben med knytgubbarna har gjort färdigt det nya spåret på Käglan.

John Martinsson

John Martinsson, en av de mycket aktiva som håller spåren på Käglan i ett mycket bra skick säger:

– Vi har en härlig stämning vi som sköter om spåren men det skulle bli mycket enklare om vi fick lite hjälp utifrån. Ett arbete som inte skulle behövas är att städa upp efter alla som skräpar ner. Värst är det med dem som använder skogen som soptipp.

Foto: Christine Andersson

Vi skulle också uppskatta om vår egen kommun hjälper till. Det tar mycket kraft och tid att söka stöd från företag och andra för att få hjälp med kostnader för material och maskiner som behövs för att sköta spåren. Nu på lördag den 10 klockan 11:00 ser vi fram emot invigningen.

Nu får du möjlighet att med egna ögon se den fantastisk motionsslingan där det är möjligt att komma fram med rollator. Tycker man att den är för lång kan man ta en paus på någon av bänkarna.

Foto: Christine Andersson
Foto: Christine Andersson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Elias ben Salem 465 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.