Extra föreställning Södra Balalaikornas jubileumskonsert 

Foto: Thorbjörn Ivarsson

Lördagen den 21 september 18:00 blir det en extra föreställning i Spannarboda.

Embrik Underdal och Thomas Lundkvist, Södra bergens balalajkas grundare.

När fellingsbro.se pratar med Thomas Lundkvist Spannarboda säger han:

– Det har varit utsålt i 3 veckor till Balalaikornas jubileumskonsert den 21 september i Sveaborg, Spannarboda. Väntelistan har varit lång. Nu är det bestämt att det blir en extraföreställning samma dag kl. 18:00. Denna konsert ges utan paus och kostar 200 kronor. Ring gärna mig  på 0705 179610 och boka plats!

För mer information är det bara att klicka på någon av länkarna nedan.

Södra Bergens Balalaikor 50 år – jubileumskonsert i Spannarboda!
http://www.sodrabergen.se/
https://bygdegardarna.se/sveaborg/

About Elias ben Salem 613 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.