Boule SM i Linköping 14-20 juli 2019

Pauli Mäkitalo, Sten Alstander & Sebastian Kallionpää.

Förra veckan gick boule SM i Linköping av stapeln. 

Antalet anmälda startande var 5122 och lag 2650. När fellingsbro.se talar med Pauli Mäkitalo  säger han:

– I v55 singel tog jag ett brons. I junior singeln tog Sebastian Kallionpää ett silver. I öppen trippel tog jag, Sebastian och Sten Alstander ett silver. I öppen dubbel tog Sebastian och Roger Andersson ett brons. Sebastian tog tidigare även guld i precisionsskytte i junior under SM veckan i Malmö.

corren.se kan du läsa lite mer inför tävlingen och på boule-sm.se hittar du programmet och resultaten

Pauli Mäkitalo
Sebastian Kallionpää

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Elias ben Salem 613 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.