Vernissage på Ekbackens skola

Eleverna på Ekbackens skola och Örebrokonstnären Altansukh Dulamragchaa, ”Agi”, bjuder in till vernissage. På den kan man se resultaten av elevernas och Agis konstprojekt inom ramen för ”Skapande skola”.

På temat ”Natur” har eleverna på skolan, tillsammans med Agi,  skapat alster med hjälp av schabloner, monotypi, akryl och måleri. Nu på måndag – den 3 juni kl 15.30 – ställs deras konstnärliga verk ut i samlingssalen vid Ekbackens skola.

”Skapande skola” är ett samarbetsprojekt mellan Lindesbergs kommun och Ekbackens skola.

Är du nyfiken och vill veta mera kan du klicka på länken nedan.

Kulturpolitiskt program för Lindesbergs kommun

About Arne Wikström 320 Articles
Arne är lantmästaren som blev journalist. Han har ett förflutet från b l a tidningen Land men är numera ordbrukare, bokstavsskötare och fårfarmare i Nyckelby vars fotbollslag (enligt Arne) spelar på Sveriges mest välskötta gräsplan.