Se vår vackra socken genom Gunnels kamera: Landskapsgränsen mellan Närke och Västmanland

Västmanlands landskapsvapen med de tre brinnande topparna.
Min första bild i höstas här på fellingsbro.se var monumentet vid länsgränsen mellan Västmanlands län och Örebro län. Sedan har det varit bilder från lite olika håll i socknen.

Vårens sista bilder är från Storbron över Arbogaån vid Frötuna. På bron finns två vackra tavlor som visar att Arbogaån är landskapsgränsen mellan Närke och Västmanland. Hur många har åkt vägen upp mot Käglan? Hur många har tittat på dessa tavlor? Ta en titt nästa gång!

Gunnel Godulf

Närkes landskapsvapen med två korslagda pilar och rosor
About Elias ben Salem 813 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.