Oj vilken hjulfest det blev hos Ahlgrens!

Kranbilarna ett stort lyft för Ahlgrens åkeri

90-årsfirandet av Ahlgrens Åkeri i Fellingsbro blev inte bara mycket lyckat. Det ledde även till den största varmkorvbristen i Fellingsbros historia. Besökarna strömmade till i en aldrig sinande ström!

Håkan och Kerstin Ahlgren

När fellingsbro.se talar med ägare Håkan Ahlgren, Fellingsbro, om dagen säger han:

– Besökarna kom från när och fjärran. Från Hallsberg till Köping.  Samarbetspartners liksom konkurrenter kom och pratade med varandra. Helt enkelt en härlig dag med hög stämning. Över 500 besökare kom. Vi tyckte vi var väl förberedda med korv och dricka men det räckte inte utan vi lyckades tömma Hemköp på all korv.

Peter Råberg

Peter Råberg, Fellingsbro, säger:

”Det var väldigt intressant att se alla fordonen av diverse slag. Dem ser man inte särskilt ofta i Fellingsbro. Speciellt inte de enormt långa kranbilarna.”

Till er alla på Ahlgrens Åkeri säger vi på fellingsbro.se:

-Grattis! Och lycka till med de nästa 90!

Med varm hand lämnar Håkan nu över rodret till sonen Robert.

 

 

 

About Elias ben Salem 843 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.