Se vår vackra socken genom Gunnels kamera: Tulpaner

Tulpantider i Oppboga

Ibland känns det som att våren går med väldig fart. Men i år stannade den upp lite när det blev svalare precis när häggen börjat blomma. Så den där skomakaren som hade stängt mellan hägg och syrén fick en ordentlig ledighet att njuta av allt det vackra. Tulpaner kan också ofta blomma och så nästa dag tappa sina vackra blad, men i år har vi kunnat njuta av dem. Dessa tulpanbilder är fotade runt Oppboga Bruks gamla arbetarbostäder.

Här nedan är ett bildspel med ännu mera blommor och från promenad till Frötuna. Och om du har på ljudet så får du musik till bilderna

 

 

 

 

About Elias ben Salem 813 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.