Se vår vackra socken genom Gunnels kamera: Succémotordagen 2019.

Den 1 maj har det blivit tradition med vackra bilar i Fellingsbro. För de flesta av dem som har bilar är det första träffen för året. Många som inte har bilar kommer hit och går runt och tittar. Förutom att titta på bilar kan man handla mat och andra saker i marknadsstånden. Detta är ett evenemang som bara växer för varje år. Årets artist var Eva Eastwood med band. Eller som Gunnel Godulf sammanfattar evenemanget:

”Fina fordon flockas i Fellingsbro. Dags för årets stora folkfest Fellingsbro Motordag. Förutom fordon finns förtäring”.

Titta på bilderna och njut.

 

About Elias ben Salem 359 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.