Nu är det dags att möta framtidens utmaningar


All världens butiker finns tillgängliga i Fellingsbro

Hemköp ombud för Apoteket och Systembolaget.

Inom Fellingsbros  sockenråd har man diskuterat hur man ska möta problemen när servicen försvinner. Tågen stannar inte, banker försvinner och butiker läggs ner. Senast försvann apoteket under stora protester. Men då dök Apoteket.se upp på Hemköp.  Man kan handla på nätet eller få hjälp på Hemköp att köpa läkemedlen och hämta ut dem på Hemköp. På samma sätt kan man handla på systemet.


Bankaffärer

Bergslagens Sparbank

Öppettiderna på Bergslagens Sparbank har drastiskt minskat. Övriga banker har lagt ner verksamheten i Fellingsbro. En anledning till detta är att allt fler sköter sina bankaffärer via Internet. Det är tråkigt men man kan ta tjuren vid hornen och och ta till sig den nya tekniken. Sparbanksstiftelsen och Företagarföreningen har bekostat två datorer och nu är det dags att börja utbildningen i sockenstuga. Första steget blir bankaffärer där Berslagens Sparbank ställer upp med utbildning. Sockenrådet behöver därför veta vilka som vill delta i den utbildningen. Det skulle vara väldigt trevligt att börja så snart som möjligt.

Skicka din intresseanmälan till Håkan Ahlgren på
hakan@ahlgrensakeri.se   
070-6694700 • Mobilt eller

Elias ben Salem
elias@fellingsbro.se
0761-828180


Sockenstugan mötesplatsen

Tanken är att fortsätta utbildningen med att handla på nätet, hitta information etc.

 

 

About Elias ben Salem 359 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.