Årets eldsjäl utsedd

Kristina på väg att lämna över diplomet för 2019 till Kjell Åke Wijk Ullergården.

På Örebro läns bygdegårdsdistrikts årsstämma blev Kjell Åke Wijk årets eldsjäl.

Kjell Åke avfyrar ett varmt leende

Distriktsordförande Kristina Haglund överlämnade det fina diplomet till Kjell.

När fellingsbro.se talar med Kjell Åke säger han:

– Jag blev helt överraskad när jag blev utvald till årets eldsjäl på årsmötet för Örebro läns bygdegårdsförbund.  Det kom verkligen helt oväntat. Årsmötena är något jag ser fram emot därför att vi alltid besöker några några utvalda bygdegårdar och få se hur de har det. Det inspirerar att under trevliga umgängesformer få ny energi och impulser till aktiviteter i den egna verksamheten. I år blev det speciellt roligt.

About Elias ben Salem 359 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.