Luciagudstjänst i Fellingsbro kyrka

Lucia 2013 uppfarten

En fantastisk Luciagudstjänst i Fellingsbro kyrka den 9 december.

Den ljusa högtiden började redan  från landsvägen  med Rotarys marschaller som visade vägen för besökarna ända in i kyrkan.

Årets luciatåg blev radikalt föryngrat. Efter klockringningen skred barnens luciatåg fram till altaret följt av barnkörerna  MiniVox och JuniVox. Framtiden ser ljus ut för att rekrytera kommande lucior. Det blev en mycket vacker och glädjefylld musikgudstjänst med Fellingsbro Näsby kyrkokör, Fellingsbro Gospelkör och barnkörerna.

Det hela avslutades med att körerna omringade församlingen med härliga luciasånger.

About Elias ben Salem 270 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.