Ullergårdens olika ansikten

Ullergården etablerar sig som en mötesplats där medlemmar tar egna initiativ.

Christofer Kärrdahl

Christofer Kärrdahl  säger:

– En bygdegård är vad medlemmar och andra gör den till. Vanligt är att föreningen står för mycket av arrangemangen. Men för Ullergården kan vi se att medlemmar tar egna initiativ. Ett bra exempel är att lördag och söndag 17-18 november hade Siv Holm bokat lokalen och bjöd in till pysselhelg.

– Deltagarna fick ta med sig eget material och pyssla hela helgen i sällskap med andra. Stämningen var god och deltagarna hade trevligt.

– Detta är ett bra exempel på vad som kan uppstå när det finns en naturlig mötesplats som är öppen och tillgänglig. Har du en egen idé om något att göra eller behöver du en festlokal? – Vänd dig till en bygdegård i socknen.
Ullergården är öppen och välkomnar alla som vill använda den för något passande.

 

 

 

About Elias ben Salem 255 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.