Sveriges äldsta bygdegård avslutar året med Krispig Vinterjul

Krispig vinterjul Spannarboda

Lördag 1 december kl 18:00 (med insläpp från kl 17:30) bjuder Katarina Furst och Linn Hammarbäck tillsammans med barnkören Snöänglarna och dansgruppen T.L.A.S. på Krispig vinterjul i Spannarboda.

Pernilla Larsson Bygdegården Sveaborg säger:

– Under året har bygdegården firat sina 100 år med en utställning om de hundra år som den funnits med jubileumsfest.   Många aktiviteter har det varit i bygdegården med bland annat sommarcaféer, utställningar, danser och trollkarlar.

– Nu avslutar vi året med att åter igen ha julkonserten Krispig Vinterjul med Katarina Fursth och Linn Hammarbäck, barnkören Snöänglarna samt dansgruppen TLAS. Det blir en kväll som många längtat efter då fjolårets konsert var en ”wow” upplevelse. Ett 70 tal har redan bokat platser.

Från generalrepetitionen onsdagen den 21 november.

Barnen
Kattis, Linn och barnen

 

 

 

 

 

 

About Elias ben Salem 255 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.