Välkommen in till sockenmarknad i Sockenstugan!

Nu startar en marknad i Sockenstugan med blandat innehåll.

Sockenstugan
Bergsvägen 20

När fellingsbro.se talar med Inger Kjerling  och Ida Rosén Branzell säger de:

– Vi är några från socknen som vill hålla öppen butik i Sockenstugan. Till en början vill vi sälja lokalproducerade produkter som mjöl, honung, saft och hantverk av olika slag men även andra produkter som inte görs här som hudvårdsprodukter.
-Vi kommer att ha öppet kl 15-18! Med start tisdag 13 november. Därefter onsdag 14, fredag 16, tisdag 20 och fredag 23. I december blir det tisdag 4, onsdag 5, torsdag 6, tisdag 11, onsdag 12, fredag 14 och onsdag 19.

Har du också något att sälja? Alla är välkomna!
Hör av dig till Inger Kjerling, på: 070-628 77 99

Birgitta Bartoft, Inger Kjerling och Ida Rosén Branzell

 

About Elias ben Salem 255 Articles
Elias som bor i Fellingsbro är  (o)ansvarig chefredaktör. Han är civilingenjör och civilekonom med ett förflutet från flygvapnet, industrin och egen verksamhet. Elias är skaparen, utvecklaren och utföraren av Fellingsbroportalen som han nu tar med sig in i fellingsbro.se.